Hvad er ginseng royal gelé?

Ginseng royal gelé er en kombination af både ginseng og royal gelé. Ginseng er en gammel kinesisk urt kendt for at hjælpe med diabetes og forbedrer også seksuel dysfunktion hos ældre mænd. Royal gelé kan høstes fra bikameller af honningbier, og det er også en fødevarekilde til dronningbier. Det har forskellige anvendelser, herunder helbredende sår, der stimulerer væksten af ​​hjernens stamme, sælger og sænker kolesterol.

Royal gelé er den eksklusive fødekilde til dronningbier, og det kan meget vel være årsagen til deres øgede størrelse og styrke. Dronningbier kan også leve op til 40 gange længere end normale arbejdsbier. Royal gelé udskilles fra ansigtskirtler af arbejdsbier, og den fodres til dronningbier i kolonien. Mange skønhedsprodukter kan også indeholde royal gelé, som anses for at være en komplet naturlig fødekilde, fordi den indeholder et stort antal antioxidanter og næringsstoffer.

Ginseng er ofte blevet omtalt som den mest populære kinesiske urt. Mange energidrikke og te kan indeholde ginseng. Urten indeholder vitamin A og selen.

Ginseng royal gelé tages ofte af enkeltpersoner for at forbedre generel sundhed og vitalitet. Det menes at dette stof kan hjælpe med blodcirkulationen, forbedre immunforsvaret og også hjælpe med knoglemarvsfunktionen i blodet. Det kan også indeholde en høj mængde kulhydrater, vitaminer, calcium og proteiner. Det kan også hæmme væksten af ​​kræftceller i kroppen, og det er også blevet anbefalet til patienter, der gennemgår kemoterapi.

Det anbefales, at personer, der lider af astma og beslægtede allergier, konsulterer deres sundhedsplejeudøvere, inden de tager ginseng royal gelé. Royal gelé har været kendt for at påvirke individer, der er allergiske over for bier, negativt. Bivirkningerne kan omfatte respiratoriske problemer og alvorlige allergiske reaktioner. Nogle af bivirkningerne af ginseng kan omfatte søvnløshed, kvalme og hovedpine.

Ginseng royal gelé antages at være et helt naturligt produkt. Det indeholder ikke alkohol, konserveringsmidler eller kunstige smagsstoffer. Det anbefales at tage to kapsler dagligt, enten om morgenen eller om natten. Den er tilgængelig i flydende form og kan ofte indeholde tilsat honning og glucose.