Hvad er hellig te?

Nogle mennesker bruger rensende te til vægt vedligeholdelse, styrke deres fordøjelsessystem og andre hensigter. Helt te er en afgiftende blanding af urter formuleret fra naturlige ingredienser. Den tilsigtede brug er at rense fordøjelseskanalen og afgifte kroppen.

Den vigtigste ingrediens, der giver hellig te, er dens rapporterede fordele, hellige tistel, et lægemiddel urt, der har været brugt i tusindvis af år. Drikkeens navn er baseret på denne urt. Andre ingredienser kan omfatte malva blade, persimmon blade, velsignet tistle, marshmallow, kamille, ingefær, myrra og papaya. Disse ingredienser anses generelt for spiselige og sikre for de fleste mennesker.

Helt te kaldes undertiden mirakelte. Nogle mennesker hævder, at det har blide, men kraftfulde virkninger, der omfatter rensning af tyktarmen, fjernelse af parasitære organismer, hærdning af maveproblemer, fremme af vægttab, rensning af blodet og andre medicinske egenskaber. Det betragtes som en sundhedstonic som virker som en hel kropsrens.

Folk der har brugt denne te rapport oplever en række sundhedsmæssige og skønhedsmæssige fordele. Klarere, yngre, blødere og sundere hud kan være et resultat af at drikke hellig te. Drikkevarer af mirakelte rapport oplever øget fokus og mental klarhed, bedre overordnet helbred, øget hukommelse, øget energi og et behageligt syn på deres egne kroppe. Nogle rapporterer endda at have et lykkeligere og mere optimistisk syn på livet generelt.

Flere organer siges at blive renset under teens afgiftningsproces. Disse omfatter nyrer, lunger og lever. Tefabrikanter hævder, at det også kan bidrage til at øge absorptionen af ​​mineraler i kroppen, samt hjælp til fjernelse af visse toksiner fra organerne og blodet. En anden fordel siges at være reduktion eller fjernelse af kropslugt med oprindelse i svedkirtlerne.

En typisk dosis te består af to otte ounce (237 milliliter) kopper af drikkevaren. Dette beløb indtages normalt to gange dagligt. Dens afgiftning fordele er tilvejebragt gennem en kolon rensende virkning. På grund af denne effekt reguleres tarmbevægelser, mens du drikker te, normalt til to til tre om dagen.

Som enhver anden urteblanding er hellig te muligvis ikke sikker for visse mennesker. Kvinder, der er sygeplejerske eller gravide, børn og ældre bør konsultere en læge, før de tager denne eller nogle urteformler. Drikken kan også frembringe afvigende virkninger, hvis det kombineres med visse lægemidler eller prævention. Det bør ikke tages inden for to timer efter en anden medicin.