Hvad er den bløde blødning?

Deciduel blødning er et begreb for en delvis udstødning af livmoderen i løbet af de første par måneder af graviditeten. Denne blødning kan ligner en menstruation og kan lejlighedsvis forhindre kvinder i at indse, at de er gravid, indtil andre tegn udvikler sig. Selv om denne form for blødning normalt er uskadelig, anbefaler de fleste eksperter, at gravide informerer deres læger om enhver form eller mængde af vaginal blødning, da det kan være tegn på mere alvorlige forhold.

Under tidlig graviditet kan hurtige hormonelle forskydninger i kroppen forårsage ægløsning eller fortykkelse af livmoderen på trods af tilstedeværelsen af ​​et befrugtet æg. Omkring tiden af ​​en kvinders normale menstruationstid kan foderet kaste, hvilket resulterer i blødning. For nogle kvinder kan mængden af ​​udgivet blod ligne en normal periode. Af denne grund anbefaler nogle eksperter, at alle med andre graviditets tegn, såsom almindelig kvalme, øger bryststørrelse eller ømhed eller pludselig vægtøgning, tag en graviditetstest, selvom menstruationscyklusser virker normale. Hvis en overprøveprøve viser sig positiv på trods af blødningstilstand, bør du overveje at konsultere en læge for en mere præcis bekræftelse af graviditeten.

Blødning af tid er i nogle tilfælde forvirret eller anvendes synonymt med implantering af blødning, et andet fænomen for tidlig graviditet. Implantationsblødning karakteriseres som en let spotting, der er resultatet af ægimplantationen i livmoderen. Som en blødning kan implantation blødning føre til, at kvinder tror at de ikke er gravide og oplever en normal menstruation. På grund af denne lighed og det faktum, at begge typer af blødninger anses for stort set uskadelige, henvises både implantation og blødning til kollektivt til kollektivt som blødning i første trimester.

I de fleste tilfælde er denne tilstand ikke skadelig for moderen eller fosteret. Selvom tal varierer, foreslår nogle eksperter, at ufarlig vaginal blødning forekommer hos op til 30% af graviditeterne. De fleste kvinder, der oplever denne type blødning under graviditeten, fortsætter med at få sunde graviditeter og leverancer.

På trods af den relative harmlessness af denne type blødning, opfordrer de fleste eksperter til, at kvinder oplever blødninger under graviditeten, straks at informere en læge. Blødning kan være tegn på adskillige tilstande, der kan påvirke helbredet negativt, såsom livmoderhalskræft, forestående abort, ektopisk eller molar graviditeter eller cervicale eller vaginale infektioner. Hvis blødningen fortsætter længere end en dag eller er tung, kan en læge anmode om en undersøgelse for at kontrollere både moderens og fostrets helbred og udelukke mulige komplikationer.