Hvad er folliculinum?

Folliculinum er et alternativ til østrogenhormoner. Lavet af estron, et østrogen udskilt af æggestokkene, blev det skabt for at hjælpe kvinder med en række menstruelle og fysiske problemer. Det kan også hjælpe med at behandle følelsesmæssig nød.

Kvinder, der får homøopati, kan have Folliculinum anbefalet til dem efter at have taget p-p-piller. Dette er den mest almindelige brug af naturlægemidler. Mange homøopater tror, ​​at p-piller forvrider kroppens naturlige rytmer og skaber en følelse af afbrydelse og sygdom i kroppen. For at genoprette kroppens ligevægt er dette hormon foreskrevet.

Ved behandling af disse ubalancer i kroppen siges det syntetiske østrogen at arbejde på patientens mentale, følelsesmæssige og fysiske symptomer. Ovulations ubalancer, såsom spotting, brænding, præmenstruelt syndrom eller smerte under menstruation, siges at blive helbredt af lægemidlet. Ovariecyster, polycystiske æggestokke og fibroider kan alle behandles af Folliculinum.

Følelser af at være følelsesmæssigt drænet, deprimeret eller uberørt har været kendt for at blive lettet af denne kur. Behændighed, humørsvingninger og panikanfald kan også blive tæmmet med behandlingen. Cravings, især for sukker eller hvede, kan blive hæmmet ved at tage syntetisk østrogen. Andre symptomer, som det kan have en positiv indflydelse på, er hævelse, migræne, diarré, kløe, lav libido, høj libido, opkastning, kvalme og brystsmerter.

Menopausale symptomer kan også lindres ved brug af Folliculinum. Varmt blink, nattesvamp og andre varmeproblemer kan lindres. Andre symptomer, der kan nedsættes gennem behandlingen, omfatter svimmelhed, vaginal tørhed, svaghed og overfølsomhed over for varme, støj eller berøring. Nogle homøopater hævder, at bøden også kan øge selvværd og en generel følelse af velvære.

Nogle postnatal problemer kan helbredes med Folliculinum. Manglende evne til at binde med en nyfødt, postnatal depression og andre tilstande, der anses for at være resultatet af en ubalance, kan hærdes med forbindelsen. Gravide og pleje kvinder bør bede en læge, inden de bruger lægemidlet til disse formål.

Kardiovaskulær sygdom og problemer som angina, takykardi eller hjertebanken kan undertiden afhjælpes med tilskuddet. Det kan også være nyttigt ved behandling af spiseforstyrrelser. Raynauds sygdom, en lidelse, hvor de ydre lemmer erhverver kulde og følelsesløshed, er en anden tilstand, der kan behandles af den homøopatiske medicin. Andre lignende vaskulære lidelser kan også lette af det.

Folliculinum kan producere negative virkninger, hvis overbrugt. Det anbefales at konsultere en homøopat eller en læge inden brug. Lægemidlet kan også bruges af mænd i nogle situationer.